Algemene informatie

Tandarts van Dam

Welkom op het website gedeelte van Tandheelkundig centrum Bilgaard TOM
U vindt hier zoveel mogelijk informatie over onze praktijk,  de openingstijden van de praktijk ect.

 

 

Nota’s via mijnAndersnota
Onze declaraties worden via Anders Medical Factoring doorgestuurd naar uw zorgverzekeraar en na verwerking krijgt u van Anders Medical Factoring alleen nog maar een (Rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Openingstijden:

Maandag, woensdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Dinsdag van 08:30 t/m 13:00 uur.

 

Telefoon

058 – 212 32 00

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 10.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Voor spoed tijdens openingstijden: 058-2153132

E-mail

info@thcbilgaardtom.nl

Niet voor afzeggen van afspraken.

Wij proberen met u mee te denken en sturen voor de geplande afspraak een herinneringsmail . Dit blijft echter een extra service .( b.v. storing provider / spambox / niet doorgeven van een veranderd mailadres)  , Geef daarom u recente mailadres door .  U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de geplande afspraak .

Spoed

Alleen in geval van ernstige pijnklachten, nabloedingen en/of ongevallen in de avonduren of het weekend kunt u de tandartsen-spoeddienst bellen, via het tel.nr.  0900-2153111. Luister het bandje in z’n geheel af. Er wordt tijdens de avond en weekend dienst alleen spoedhulp verleend. Houd u er wel rekening mee dat de kosten voor behandeling ’s avonds en in het weekend contant betaald dienen te worden. Wanneer u van de weekenddienst gebruik maakt, neem dan uw verzekeringsgegevens en legitimatie mee. Klachten zoals uitgevallen vullingen, losse kronen of bruggen zijn geen spoedgevallen.