Algemene informatie

Tandarts van Dam

Welkom op het website gedeelte van Tandheelkundig centrum Bilgaard TOM
U vindt hier zoveel mogelijk informatie over onze praktijk,  de openingstijden van de praktijk ect.

 

 

Nota’s via Infomedics
Onze declaraties worden via Infomedics doorgestuurd naar uw zorgverzekeraar en na verwerking krijgt u van Infomedics. Alleen nog maar een (Rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Openingstijden:

Maandag  , woensdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur  . De praktijk is op dinsdag gesloten .

 

Telefoon

058 – 212 32 00

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 10.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur , met uitzondering  op dinsdag

Voor spoed tijdens openingstijden: 058-2153132

E-mail

info@thcbilgaardtom.nl

Niet voor afzeggen van afspraken.

Wij proberen met u mee te denken en sturen voor de geplande afspraak een herinneringsmail . Dit blijft echter een extra service .( b.v. storing provider / spambox / niet doorgeven van een veranderd mailadres)  , Geef daarom u recente mailadres door .  U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de geplande afspraak .

Spoed

Alleen in geval van ernstige pijnklachten, nabloedingen en/of ongevallen in de avonduren of het weekend kunt u de tandartsen-spoeddienst bellen, via het tel.nr.  0900-2153111 Luister het bandje in z’n geheel af. Er wordt tijdens de avond en weekend dienst alleen spoedhulp verleend. Houd u er wel rekening mee dat de kosten voor behandeling ’s avonds en in het weekend contant betaald dienen te worden. Wanneer u van de weekenddienst gebruik maakt, neem dan uw verzekeringsgegevens en legitimatie mee. Klachten zoals uitgevallen vullingen, losse kronen of bruggen zijn geen spoedgevallen.